FAQ

Com contactar amb PAÑELLA Online?

Si tens qualsevol pregunta la resposta no trobes a la nostra pàgina pots enviar-nos un correu electrònic a info@panellashoes.com en qualsevol moment.
El nostre equip intentarà solucionar els teus dubtes el més aviat possible.

Busco un producte específic ...

Pots trobar qualsevol producte de la nostra web buscant per dissenyador o categoria. En el cas que no trobis el que busques, no dubtis en contactar amb nosaltres i t'ajudarem.

No conec la meva talla ...

Quan facis la teva comanda (o si mires la descripció detallada d'un article) trobaràs una Guia de talles amb les diferents talles internacionals.

Com saber si teniu estoc del que demano?

Vaig veure un article ahir a la pàgina i avui no hi és ... Puc aconseguir tot i així l'article? Tots els articles que vegis a PAÑELLA Online estan disponibles.
Tot i així, rebràs un correu electrònic de confirmació per part de l'equip de PAÑELLA Online un cop que es revisi la teva comanda per informar-te de la disponibilitat dels productes, ja que és possible que durant la teva compra també s'hagi venut en alguna de les nostres botigues físiques.

Quines formes de pagament accepten a PAÑELLA Online?

Acceptem diverses formes de pagament: Pagament Express amb targeta de crèdit, o pagament segur amb codi CIP a través de La Caixa. També, PayPal. Tots compten amb un sistema segur que protegeix les dades per a major seguretat dels nostres clients.

És segur pagar amb targeta de crèdit a través de PAÑELLA Online?

Sí. Les dades viatgen encriptades per tecnologia SSL (la mateixa que utilitzen els bancs en banca electrònica).
Sota cap circumstància el personal de PAÑELLA Online podrà veure o guardar les dades de les targetes de crèdit.

Com puc saber si heu tingut en compte la meva comanda?

Quan facis la teva comanda rebràs un e-mail de confirmació per part de l'equip de PAÑELLA Online. Un cop admès la teva pagament, les teves dades revisades i els articles en estoc comprovats, la teva comanda serà posat per a enviament immediatament.
Si algun dels productes no arriba a tenir estoc, seràs informat d'aquesta situació.

En quant de temps rebré la meva comanda?

La comanda es tramitarà un cop:
-El pagament estigui aprovat
-La direcció d'entrega així com totes les dades estiguin correctes
El termini habitual de lliurament és de 24-48 hores, des de la data de la comanda. Aquests terminis són mitjans i, per tant una estimació. Per això, és possible que variïn segons la zona en què estiguis, per raons logístiques o de força major.

Vull que les meves dades personals siguin privats ...

Totes les dades que comparteixes amb PAÑELLA Online són totalment privades i confidencials. No utilitzarem les dades personals sense el teu prèvia autorització (veure apartat de Política de privacitat). Per poder registrar-te a PAÑELLA Online necessitarem el teu nom, cognoms, adreça, correu electrònic i el teu telèfon. Per poder processar la teva comanda a través de la targeta de crèdit també necessitarem la teva adreça de facturació, la de lliurament, telèfon, número de targeta de crèdit, la data de caducitat, el codi CVC i el CIP (depenent del tipus de pagament).

El meu paquet està assegurat?

PAÑELLA Online assegura teu paquet contra robatoris i danys. Un cop el paquet estigui lliurat i signat, la mercaderia ja no està assegurada, i queda sota la teva responsabilitat.


Quin preu apareix en la factura, el preu original de l'article o el preu amb el descompte inclòs?

Tots els descomptes apareixen al costat del preu de venda original i de forma detallada en les nostres factures. Si estàs fora de la UE veuràs els preus sense impostos. Cada país aplicarà els seus propis impostos una vegada el teu paquet arribi a duanes.